Viikkotreenit

-Varauskalenteri ja vekkokauppa ovat nyt toiminnassa!-

-

Tilallamme järjestetään paimennuskoulutusta ympäri vuoden. Jatkuvasti pyörivissä viikkotreeneissä kukin koirakko pääsee lampaille kahdesti. Perustreeniryhmät toimivat siten, että kaikkiin aikoihin voi ilmoittautua minkä tasoinen koirakko tahansa, jokainen treeni suunnitellaan aina koirakon tason mukaan. Ajanvarauksen hoidat kätevästi verkkoajanvarauksemme kautta ja maksu hoituu verkkokaupassamme, josta löydät sekä kertamaksun että 10kerran sarjakortin. 

Paimennuspäivät

-Paimennuspäivä kyselyt vuodelle 2019 sähköpostitse: merviasp@gmail.com-

Paimennuspäivät on tarkoitettu kasvatti- ja yhdistysporukoille, jotka haluavat tulla yhdessä tutustumaan paimennuksen saloihin ja viettämään mukavaa päivää. Paimennuspäivässä kukin koirakko pääsee lampaille kolmesti. Lisäksi päivä sisältää teoriaosuuden aamiaisen ja lounaan. Paimennuspäivä on erinomainen tapa lähteä kokeilemaan paimennusta. Järjestämme myös teeman mukaisia paimennuspäiviä esim. ratakursseja kisoihin tähtääville.

Yleistä paimennuskoulutuksista

Paikkasi koulutuksiin varmistuu maksettuasi kyseisen koulutuksen, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Jos estyt tulemasta paikalle voit toki myydä paikkasi eteenpäin. Viikkotreeneihin ilmoittautuneilla on oikeus perua treenit viimeistään 48h ennen harjoituksen alkua. 

Koulutus tapahtuu aina lampaiden ehdoilla ja niitä vahingoittamatta. Tästä johtuen aloittelevat koirat pidetään ensin liinassa, jotta voidaan taata kaikkien osapuolten turvallisuus. Lampaille tai ihmisille agressiiviset koirat suljetaan pois koulutuksesta.

Koulutuksiin osallistuvan tulee itse pitää huolta omasta ja koiransa vakuutusturvasta. Harjoittelu tapahtuu aina jokaisen omalla vastuulla. 

Mikäli olet ollut tekemisissä jonkun muun tilan eläinten kanssa 48h sisällä ennen tilallemme saapumista desinfioithan koirasi tassut ja omien kenkien pohjat.

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit ennen treenin alkua käyttää koirasi tarpeillaan ja varsinkin talvikaudella on lihaksia myös hyvä lämmitellä ennen treenin alkua kävelyttämällä koiraa.

Huomioithan että tilamme on yksityisaluetta ja samalla myös kotimme. Koirat pidetään siis treeniaitauksen ulkopuolella aina kytkettyinä ja pidetään huoli, että tarpeita ei tehdä asiattomiin paikkoihin (esim urosten ei anneta nostaa koipea rakennusten seiniin tai autoihin). Isomman hädän sattuessa kaivetaan taskusta se pussukka ja kerätään jätökset pois ja viedään ne roskikseen.

Treenien kuvaaminen sallittua vain luvan kanssa.

Usvanummen tila - Mervi Asp - Kärköläntie 524, 03850 Pusula 
 Valkkareiden ja saksalaisen kuvat Emilia Salmijärvi, ellei toisin mainittu.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!